Hvalpehold:

 


 

 

 

 

Hvalpehold er for dig der lige har fået hund. Hvalpekurset løber typisk over 12 uger, og giver dig en god baggrund for at kunne opdrage og komme i kontakt med din hund.

Hvalpehold startes løbende, se evt. under nyheder om vi har opstart af hvalpehold der passer til dig.
Al tilmelding og betaling sker via Klubmodul: Se åbne hold under Tilmelding.

Hvis du ønsker at høre mere om hvalpetræning eller få yderligere information om kommende hvalpehold skriv til: tilmelding@dch-kalovig.dk. Skriv venligst telefonnummer, dit og hundens navn samt hundens alder og race i mailen.

Der er 6-10 pladser på et hold afhængig af om der er 1 eller 2 trænere. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Prisen er 1.100 kr.

 

 

 

 

 

 

 

BEMÆRK: Husk at melde afbud til din instruktør, hvis du bliver forhindret i at komme til træning.
Hvis du udebliver fra træningen uden at melde afbud 3 gange, risikerer du at miste din plads på holdet.
Vi har typisk flere på venteliste, og instruktørerne har brug for at vide hvor mange der kommer til dagens træning af hensyn til planlægning.

Efter hvalpeholdet vil der være mulighed for at fortsætte uddannelsen af din hund. Det vil den blive glad for :-)
Vi tilbyder lydighedshold på forskellige dage og på flere niveauer, og på en del af dem arbejdes der med klikker som indlæringsform.
Det kunne også være vores nye Intro 1.+ 2. program, der består af forskellige sjove øvelser, eller måske er Agility eller Rally noget for dig.
Husk at klubben drives af frivillige trænere, så det er ikke 100% sikkert at klubben kan tilbyde alle hold, men vi vil gøre vores bedste for at finde et tilbud, der passer til dig og din hund.

Velkommen i DcH Kaløvig!

 

Når du starter med din hvalp, skal du medbringe flg. til hver træning:
  • Lang snor til hunden.
  • Legetøj, f.eks. bold med snor i, noget hunden er glad for. 
  • Godbidder, masser af godbidder. De skal være "bløde" f.eks. frikadeller/skinke skåret i små tern. Vi sælger nogle gode nogle i klubben, hvis du mangler.
  • Mht. legetøj og "guffer", så tal med træneren om hvad der passer lige til din hund.
  • Tøj tilpasset vejret.
Der trænes 1,5 time hver gang - og der vil være kaffe efter træningen. Måske I på holdet finder på en lille kageordning...


 

 

 

 

 Mindre kan også gøre det ;-) 

 

 

Nyheder

Sponsorer