Velkommen til hundetræning i DcH Kaløvig!

DCH Kaløvig er for alle hunde. Store, små, racehunde og blandinger. Du behøver ikke at kunne noget på forhånd for at blive medlem, bare du har lyst til at arbejde med træning af din hund.

Al træning i DcH Kaløvig er træning med positiv forstærkning. Det går i princippet ud på at belønne for ønsket adfærd, og ignorere uønsket adfærd. Det er træneren og hundeføreren der i fællesskab skal bringe hunden i situationer, hvor den vælger den "rigtige" adfærd, den vi ønsker, så vi kan belønne den for dét. Hunden vil derefter hurtig lære hvad der "kan betale sig".

"Når vi taler hundetræning, er det helt grundlæggende kontakten mellem hund og fører.
Der skal opbygges et tillidsforhold, en forståelse og en for hunden begrundet forventning om belønning, når noget gøres som ønsket.
Resultatet bliver at hunden er opmærksom, samarbejdsvillig og lydig.
Den får brugt sine sanser, sit hoved og sin krop, og bliver på den måde en glad og velafbalanceret hund.
Og vi får lejlighed til at se og beundre hundens helt unikke arbejde med sin næse og lyst til at samarbejde med os." 

Har du lige fået en hvalp
Har du lige fået en hvalp, eller har du en unghund i alderen 6-12 md. kan du med 12 træninger opnå at komme godt i gang med samarbejdet med din hund, og at hunden møder andre hunde under sikre forhold. Vi anbefaler både erfarne og nye hundeejere at starte med et hvalpehold. Se mere her.
 
Har du en "voksen" hund
Vi tilbyder forskellige lydighedshold, hvor du afhængig af niveau, kan arbejde videre med kontakten med din hund, få lært nogle nyttige øvelser eller tricks, og sætte dig nogle mål for din træning. Her er der f.eks. apportering, stå/sit/dæk, spring, søg efter genstande, spor og eftersøgning på programmet. Træningen kan også foregå på et af vores klikkerhold.
 
Agility er for dig der gerne vil have fart og sjov i arbejdet med din hund. I agility skal hunden springe, løbe gennem tuneller, over vipper og meget andet. På grund af de mange spring og drej kan hunde først starte på rigtig agility når de er fyldt ét år. Når der er interesse for det, er der dog mulighed for at vi laver et "før-agility" hold. 

Rally hvor det handler om at gennemføre 15-20 sjove øvelser med din hund på en mindre bane, hvor øvelserne er angivet på skilte.

Nose Work en træningsform hvor din hund lærer at genkende og markere forskellige duftspor.

Læs mere om holdopbygningen i klubben her.

Medlemskab
Medlemskab af DCH-Kaløvig er personligt og giver adgang til at deltage med én hund på ét hold i den angivne periode. Har du mere end én hund, eller vil du gerne deltage på flere hold samtidig, skal du betale et mindre tillæg.
Bemærk at vi også ind imellem har SPOT-kurser, med fokus på noget bestemt f.eks. spor. Det kan man tilmelde sig separat, og det løber over et fast antal dage.

Tilmelding
Al tilmelding og betaling skal ske under Tilmelding
. Husk at tjekke dit SPAM-filter for mails.
Se vejledning i at
oprette og tilmelde dig under videoen herunder.

Ønsker du at få yderligere information om træning, kommende hold etc. så skriv til: tilmelding@dch-kalovig.dk

Tilmelding Nyhedsmail : Klik her


Hjertelig velkommen i DcH Kaløvig!

 

1: Opret profil:

Tryk på hundepoten oppe i højre side. Indtast oplysninger, tryk gem hund & igen gem helt nederst på siden.

Tilmelding på hold:

Da vores kontingent består af to dele, betales først:

2: Årskontingent herDermed er du medlem af DcH landsforeningen og DcH kreds 3 i et kalenderår.

Herefter finder du det hold du vil gå på, og betaler:

3: Holdkontingent. NB: Har du ikke indbetalt årskontingent, bliver du bedt om dette inden du kan tilmelde dig et hold, da årskontingent er betingelsen for at komme på hold.

Når du er tilmeldt, får du en mail fra os, om at du kan starte på det hold du har tilmeldt dig.

Hvis alt er optaget, eller du ikke finder et ønsket hold, så skriv til tilmelding@dch-kalovig.dk for oplysninger om træning og kommende hold.

Hvis du er sat på ventelisteplads og efterfølgende ikke vil benytte denne, så slet dig venligst på ventelisten.

NB: Hvis vore udvalg vurderer, at du har tilmeldt dig et hold, hvor din hunds kvalifikationer, ikke er optimale set i forhold til indholdet, vil du blive tilbudt en anden mulighed.


Hundegruppe 2.jpg

Nyheder

Sponsorer