Klubmestre og Vandrepokaler i DcH Kaløvig:


Klubmestre og modtagere af årets vandrepokaler med motivation, ses under de enkelte år her.

Se modtagerne af de enkelte vandrepokaler herunder.


Klubpokal:

Kammeratskabspokalen: "Kammeratskabspokalen skal gives til en person der, på forbilledlig vis, yder en stor indsats i klubben."


Lydighedspokaler: 

Fighterpokalen: "Tildeles en person der, trods udfordringer, gør et stort arbejde med sin egen hund, med gode resultater."

Årets Konkurrencehund: "Tildeles en hundefører der konkurrencemæssigt har ydet en stor indsats og opnået gode resultater året igennem."

Årets Konkurrence Fund: "Tildeles en hundefører, der som ny i konkurrencedeltagelse, har gjort en bemærkelsesværdig indsats."

Sporpokalen: "Sporpokalen tildeles den hundefører, der ved årets klubmesterskab opnår det bedste resultat på sporet." Se mere her.

Lydighedspokalen: "Williams Nielsens vandrepokal der tildeles den hundefører, der ved årets klubmesterskab opnår det bedste resultat i lydighedsøvelserne." Se mere her.


Agility & Rally: 

Agility/Rally Slider Pokalen: Også kaldet Ayo's Vandrepokal. "Gives til en person der har gjort en særlig indsats indenfor Agility området i DCH Kaløvig." Uddeles af Agility/Rally udvalget.

Årets Agility/Rally Konkurrencekæmper: "Vandrepokal, der som navnet antyder skal opmuntre vores hundeførere til at stille op i konkurrencer uden for klubben." Uddeles af Agility/Rally udvalget.


Kredspokaler:

Uddeles af Kreds 3, se klubbens modtagere her.


Særregler for klubmesterskabet i lydighed:

For at anspore hundeførerne til at opnå oprykning til næste klasse, indføres følgende regler:
En hundefører kan ikke, med samme hund, vinde klubmesterskabet i samme klasse mere end 2 gange. Undtaget herfra er E-klassen, der ikke har mulighed for oprykning.
Stiller kun én hundefører op i en klasse, "konkurreres mod klubben".
Der skal opnås følgende point for at blive klubmester: C: 110 point, B: 150 point, A: 240 point og E: 330 point

Besluttet på bestyrelsesmøde d. 4.2 2013.

 

 

 

 

Test videoer

Nyheder

Sponsorer