DcH Kaløvig er en klub under Danmarks civile Hundeførerforening, Kreds 3, med baner og klubhus på Sortevej 32, 8543 Hornslet. Klubben har ca. 190 medlemmer (2021).

DcH består af 118 klubber og har ca. 13.000 medlemmer på landsplan. Det er vores mål at være Danmarks bedste hundesportsforening, der har hunden og dens fører i centrum. 

Vores afdeling kan tilbyde træning inden for mange former for hundearbejde: Hvalpehold, Lydighedshold i DcH-klasserne C,B,A og Elite, samt vores egne Intro 1+2 hundeøvelser, Rally, Agility, og vi har også nogle SPH/IFH sporhunde. 

Desuden afholder vi såkaldte SPOT-kurser, hvor vi over en kortere periode fordyber os i et bestemt emne inden for hundearbejde, f.eks. Spor, Rundering eller noget helt fjerde :-). Se under nyheder.

Vi tilbyder træning der bygger på positiv forstærkning, og du har også mulighed for at komme på et hold, hvor der trænes med Klikker

Vi lægger vægt på, at klubben er for alle der har lyst til at arbejde med deres hund, uanset hunderace og erfaring (dog gælder specielle regler for såkaldte kamp- og muskelhunde). 

Alle vores instruktører har som minimum gennemgået DcH's instruktøruddannelse, og lægger et stort og frivilligt arbejde i, at alle hunde og hundeførere skal få udbytte af at komme i klubben, og elske at komme til træning!

Velkommen!

Se DcH præsentationsvideo her

 

Nyheder

Sponsorer