DcH Kaløvig er en klub under landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening, Kreds 3, med baner og klubhus på Sortevej 32, 8543 Hornslet. Klubben har ca. 150 medlemmer (2023).
Klubben kunne fejre 50 års jubilæum i 2022!

DcH består af 118 lokalforeninger, og har ca. 14.600 medlemmer på landsplan. Det er vores mål at være Danmarks bedste hundesportsforening, der har hunden og dens fører i centrum. DcH arrangerer også konkurrencer i de forskellige discipliner, og afholder et årligt Danmarksmesterskab. Se DcH præsentationsvideo.

Vores afdeling tilbyder i øjeblikket træning inden for følgende hundearbejde: Hvalpe og unghundehold, Lydighedshold i DcH-klasserne C, B og A, samt vores egne Intro 1+2 hundeøvelser, Agility, Nose Work og vi har også nogle IFH sporhunde.
Desuden afholder vi såkaldte SPOT-kurser, hvor vi over en kortere periode fordyber os i et bestemt emne inden for hundearbejde, f.eks. Spor, Rundering eller noget helt fjerde :-). Se under nyheder.

Vi tilbyder træning der bygger på positiv forstærkning, og du har også mulighed for at komme på et hold, hvor der trænes med Klikker.

Vi lægger vægt på, at klubben er for alle der har lyst til at arbejde med deres hund, uanset hunderace og erfaring (dog gælder specielle regler for såkaldte kamp- og muskelhunde).

Alle vores instruktører har som minimum gennemgået DcH's instruktøruddannelse, der består af en grunduddannelse og en specialiseret overbygning.

Alt arbejde i klubben er frivilligt, fra instruktører til udvalg og bestyrelse, og det er i den ånd, at vi driver klubben. 

Velkommen til dig og din hund!

Hundegruppe.jpg
Nyheder

Sponsorer