DcH Kaløvig er en lokalforening under landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening, Kreds 3, med baner og klubhus på Sortevej 32, 8543 Hornslet. Klubben har ca. 150 medlemmer (2023).
Klubben kunne fejre 50 års jubilæum i 2022!
DcH består af 121 lokalforeninger, og har ca. 13.000 medlemmer på landsplan. Det er vores mål at være Danmarks bedste hundesportsforening, der har hunden og dens fører i centrum. DcH arrangerer også konkurrencer i forskellige discipliner indenfor hundesport, og afholder et årligt Danmarksmesterskab. Se DcH præsentationsvideo.

Vores afdeling tilbyder i øjeblikket træning inden for følgende hundearbejde: Hvalpe og unghundehold, Lydighedshold i DcH-klasserne C, B og A, samt vores egne Intro 1+2 hundeøvelser, Agility, Nose Work og vi har også nogle IFH sporhunde.
Desuden afholder vi såkaldte SPOT-kurser, hvor du over en kortere periode kan fordybe dig i et bestemt emne inden for hundearbejde, f.eks. Spor, Rundering mm. Se under nyheder.

Vi tilbyder træning der bygger på positiv forstærkning, og du har også mulighed for at komme på et hold, hvor der trænes med Klikker.

Vi lægger vægt på, at klubben er for alle der har lyst til at arbejde med deres hund, uanset hunderace og erfaring (dog gælder specielle regler for såkaldte kamp- og muskelhunde).
 
Alle vores instruktører har som minimum gennemgået DcH's instruktøruddannelse, der består af en grunduddannelse og en specialiseret overbygning.

Alt arbejde i klubben er frivilligt, fra instruktører til udvalg og bestyrelse, og det er i den ånd, at vi driver klubben. 

Vi arbejder i øjeblikket på at få renoveret vores klubhus. Planerne ser sådan ud: 

Velkommen til dig og din hund!

Hundegruppe.jpg
Nyheder

Sponsorer